Huisartsenpraktijk Marinus


Fresiastraat 45-47
(ingang Hortensiastraat)
7531 VJ Enschede
info@huisarts-marinus.nl
Praktijk - 053 434 4600
Spoed - toets na bellen 1

Assistentespreekuur

Onze assistentes zullen u meestal als eerste aan de telefoon of de balie te woord staan. Zij zijn opgeleid om een inschatting te kunnen maken van de ernst van uw probleem en de snelheid waarmee er hulp aan u geboden moet worden. Daarnaast zullen ze meedenken in de hoeveelheid tijd die ingeruimd moet worden op het spreekuur, zodat uw klachten goed besproken en onderzocht kunnen worden.

De assistentes kunnen u ook van praktische adviezen voorzien. Samen met haar kunt u dan bespreken of u alsnog een contact met de huisarts nodig vindt. Zie hiervoor tevens onze link naar www.thuisarts.nl 

Op het assistentespreekuur doet de assistente zelfstandig bepaalde verrichtingen. U kunt daarbij denken aan het maken van uitstrijkjes; verzorgen van wonden; verwijderen van hechtingen, maar ook het bepalen van een bloedsuiker of het meten van de bloeddruk. De belangrijkste zaken worden achteraf altijd met de huisarts besproken. Het assistentespreekuur werkt op afspraak.

Wrattenbehandeling

Wij beschikken over stikstof om wratten te behandelen. U kunt altijd telefonisch een afspraak maken bij de doktersassistente.